Hopp til innholdet Gå til bunntekst

LIVSSTILSENDRING OG NED I VEKT

Sunnere helse for et bedre liv

BLI MEDLEM I DAG

Våre beste kurs for vellykket livsstilsendring

Våre kurs, webinarer, oppskrifter og programmer er for deg som ønsker en bedre helse og et godt liv, der du trives i egen kropp og sinn. Vårt team har helsefaglig kompetanse, og tilbyr gjennom mittHelsehus et helhetlig medlemsskap som gir deg de verktøyene du trenger for å mestre livsstilsendring i en utfordrende hverdag.

Som mittHelsehus-medlem får du full tilgang til alle kurs, webinarer og annet innhold for inspirasjon og motivasjon, slik at du kan nå dine mål.

Velkommen til mittHelsehus-familien!

 

VÅRE KURS

Personlig utvikling på dine vilkår

Våre kurs tar du i eget tempo, fra hvor som helst. Som medlem kan du se kursleksjoner, webinarer og annet stoff så mange ganger du vil, slik at du kan få mest mulig ut av ditt medlemsskap.

Kroppen og næringen den trenger

Tips, forklaringer og oppskrifter på mat som vil hjelpe deg å nå dine mål, og for å skape den livsstilsendringen du fortjener. 

Trening, yoga og fysisk aktivitet

Yoga, meditasjon og trening – dette er verktøyer som kan hjelpe deg å lykkes. Våre  dyktige kompetansepersoner viser deg hvordan du kommer i gang, og hvordan du opprettholder de gode resultatene.

Stabil vekt = Bedre hverdag

Personlig oppfølging over tid gir resultat for varige endringer. Vi er veiledere som selv har endret livsstil . Vi vet mye om hva du strever med, og vil gi deg gjensidig og støttende veiledning. I tillegg har vi bred faglig kompetanse som vil gi deg mye lærdom. Sammen skal vi komme helt i mål, endre livsstil på en fornuftig måte, lykkes med endringene og holde vekten nede.