Hopp til innholdet Gå til bunntekst

Gå ned i vekt og få den sunne og friske kroppen du fortjener

Helse Først

Tenk om du hadde hatt energi og overskudd i hverdagen? Om du følte at du strakk til, og mestret det du ønsket? Om du ble stolt og glad når du så deg i speilet? Om du slapp å ha sultfølelse og søtsug hele tiden? Tenk om du kunne gå ned i vekt på en trygg og effektiv måte, og klare å holde vekta?

Du har allerede tatt første skritt på veien.

Det at du i det hele tatt er her og leser dette, er en stor seier. Det betyr at du er motivert for endring, og det fortjener du ros for.

Husk at alle kan klare å gå ned i vekt. Det som er vanskeligst, er å fortsette. Ikke gi opp underveis, og falle tilbake til gamle vaner.

Helse Først – metoden

Helse Først benytter en metode for vektnedgang, der det mentale en avgjørende faktor.

Kurset til Helse Først skiller seg fra andre tilbud på markedet i dag. Du får ikke bare rådgiving om kosthold og trening, du lærer deg også metoder for mental fokus. Du får kjenne på opplevelsen av mestring, og det hjelper deg og fortsette til du har nådd ditt mål. En lettere og friskere kropp.

Helene Vedvik er kursholder i Helse Først. Hun har lang erfaring, både helsefaglig og på det personlige plan.
Les hennes historie her

Prosess
Kurssteder
Andre spørsmål

Steg 1 - Kontakt

Første steg er å fylle ut kontaktskjema. Etter at du har sendt inn skjemaet kontakter kursholder Helene Vedvik deg, og avtaler en personlig samtale.

Steg 2 - Personlig samtale

Under samtalen snakker vi om dine mål, forventninger og bakgrunn. Du velger selv hvor åpen du vil være om din bakgrunn. Du får tilgang til nyttige verktøy og informasjon om kurset og oppstart.

Steg 3 - Kurs

Kurset kan avholdes i gruppe med andre deltakere, eller som 1 til 1 samtale med kursholder. Selve kurset varer i 2-2,5 timer. Du får innføring i sunt kosthold, og lærer på en lettforståelig måte om kropp og helse. Vi bruker vanlig mat og familievennlige oppskrifter.
Du har mulighet til å bestille Helse Først-startpakke med utvalgte produkter.

Steg 4 - Gjennomføring og oppfølging

Gjennomføringsperioden varer i 6 uker, og du vil merke endring etter kort tid. Underveis har du kontakt med kursholder for å fortelle om fremgangen din, og få råd om prosessen videre. Samtalene foregår stort sett via chat, men du kan også avtale møte med kursholder.

Etter 6 uker sitter du igjen med verdifull kunnskap om kropp, helse og kosthold. Du vil ha lært deg metoder for å holde deg motivert, slik at du føler deg trygg i valgene dine, og kan opprettholde de sunne vanene du har etablert.

Hvor kan jeg delta på kurs?

Frem til nå har vi stort sett hatt kurs med fysisk oppmøte. Kursene har vi hatt på utvalgte steder i Vestland fylke. Vi jobber nå med å gjøre kursmaterialet vårt digitalt, slik at det blir lettere å delta på kurs selv om du bor et annet sted i landet. Legg gjerne igjen e-postadressen din dersom du ønsker å bli kontaktet når vi starter med digitale kurs.

Hva koster det?

Kurset koster fra kr 1000-2000

Er det valgfritt om jeg vil delta på kurs som 1:1, eller i gruppe med andre deltakere?

Du velger selv hvilken kursform som passer deg. Prisen varierer ut ifra hvilken kursform du ønsker.

Får jeg personlig oppfølging?

Underveis i kurset holder du kontakt med kursholder ukentlig for å fortelle om fremgangen din, og få råd om prosessen videre. Ønsker du mer oppfølging, kan du bestille det for et tillegg i prisen.

Kan jeg delta på kurs sammen med noen jeg kjenner fra før?

Det går helt fint å melde seg på kurs sammen med noen du kjenner fra før. Helse Først har holdt flere kurs for familiemedlemmer som ønsker hjelp til å gå ned i vekt som et felles prosjekt.

Hvordan vet jeg at Helse Først kurset passer for meg?

Vi har alle ulik historie. Livssituasjonen, bakgrunnen og tankene dine gjør deg helt unik. Gjennom den personlige samtalen før kursstart avklarer vi om opplegget passer for nettopp deg.

MittHelsehus og Helse Først-kursporteføljen lanseres snart – abonnér på nyheter fra oss, så er du blant de første som blir invitert når påmelding åpner!

Fyll inn din epost under, så vil du høre fra oss.